Categories

Veevus evenemang

Med vårat Veevus evenemang vill vi marknadsföra dig och dina flugor. Det är helt frivilligt att delta och vinnaren kommer att visas upp på framsidan av vår hemsida www.veevus.dk Som bonus får dessutom vinnaren 20 spolar av våra produkter gratis samt en flugbindnings-sax.

Så här deltar du.

1) Skapa en fluga bunden med valfri Veevus produkt.

2) Ta en bild på flugan, med de Veevusprodukter du använt, i bakgrunden. Se till att bilden är skarp och klar. Bilden ska vara tagen mot en ren bakgrund som visar endast flugan och Veevusprodukten. Tänk på att röriga bilder gör det svårt att urskilja detaljer. Du kan gå in och titta på några redan postade bilder så får du en referens. Se http//www.facebook.com/veevus/photos_stream

3) Skicka bilden till oss via Facebook. www.facebook.com/veevus  Se till att du skickar bilden som ett privat meddelande och inte bara postar den på sidan. Det finns en meddelandeknapp på den högra sidan av webplatsen.

4) Färdigt! Så enkelt är det att delta. Sen så är det upp till publiken att bestämma. Bilden som har flest Gilla-markeringar i slutet av månaden är vinnaren.

Vi ser fram emot att få se några av de magiska mönster som du skapar. För att hålla sidan ren och enkel lägger vi till ett album för varje månad. På så sätt blir det lättare och mer överskådligt för den som vill se och göra en Gilla-markering.

Känn dig fri och hjälp dig själv med att dela din bild så fort vi laddat upp den i albumet.

Evenemanget har ingen tidsgräns, vi kör på så länge du känner att det är spännande och intressant.