Categories

Veevus Eventet – Forklaret

Med vores nye “Veevus Event”, ønsker vi og promovere DIG og dine fluer. Det er 100% gratis at deltage. Vinderen kommer på forsiden af vores hjemmeside (www.veevus.dk), og får som en bonus 20 spoler plus en saks helt gratis.

Sådan deltager du:

1) Lave en flue ved at bruge et hvilket som helst Veevus produkt

2) Tage et billede af din flue, hvor man kan se Veevus spolen i baggrunden. Vær sikker på at billedet er tydeligt, og at baggrunden er ren så den tydeligt viser fluen og Veevus spolen. Slørede billeder er sværere at se. Du kan se nogle eksempler på de billeder som allerede er sendt ind ved at klikke her: https://www.facebook.com/veevus/photos_stream

3) Send os dit billede via vores facebook side (Dette er vores side: https://www.facebook.com/veevus ) Venligst send billedet som en privat besked, frem for at uploade den på vores væg. Der er en ”skriv en besked” knap oppe i hjørnet.

4) Du er færdig. Det er så simpelt. Nu er det op til jer hvilket billede I synes mest om. Billedet som har flest ”synes godt om” stemmer for enden af måneden, vinder.

Vi ser frem til at se hvilke fluer I designer.

For at holde tingene simple og overskuelige, vil vi lave et nyt album hvert måned så folk lettere kan finde rundt. Du er velkommen til at dele dit billede efter det er uploadet for at få flere ”synes godt om” stemmer.

Vi vil ikke sætte en begrænsning på dette event, så det vil køre så længe I synes det er spændende.