Categories

Veevus Event - Kuvaus

Veevus Eventin kautta haluamme tuoda esille SINUA ja sinun perhojasi. Osallistuminen on ilmaista. Voittaja pääsee esille www.veevus.dk sivuston etusivulle ja saa palkinnoksi 20 lankarullaa ja perhonsidontasakset.

Osallistuminen:

1) Sido vapaavalintainen perho käyttämällä mitä tahansa Veevus tuotetta.

2) Ota kuva perhosta niin että sidonnassa käyttämäsi Veevuksen lankarulla näkyy taustalla. Kuvaan kannattaa panostaa, niin että se on tarkka ja selkeällä taustalla ja rajaa kuva niin että siinä näkyy vain perho ja Veevuksen tuote. Voit nähdä jo osallistuneiden kuvia täältä: https://www.facebook.com/veevus/photos_stream

3) Lähetä kuva meille Facebookin kautta (https://www.facebook.com/veevus). Lähetä kuva (yksityis)viestinä, ei kirjoituksena seinällemme. Viesti-nappi löytyy sivun oikeasta laidasta, otsikkokuvan alta.

4) Valmis, hyvin yksinkertaista! Voittajan valitsee yleisö. Lisäämme kuvan kaikkien näkyville ja se kuva joka saa eniten tykkäyksiä kuukauden lopussa voittaa 20 lankarullaa ja sidontasakset!

Odotamme innolla teidän kaikkien mahtavia sidoksia.

Luomme jokaiselle kuukaudelle oman albumin, jota kautta kuvat on helpompi löytää. Voit jakaa omia (tai muiden hienoja) kuvia albumista ja saada niille enemmän julkisuutta.

Veevus Event jatkuu toistaiseksi niin kauan kuin innostuneita riittää.